• 18 JUL 2020 | IEC61400-5 Reached for the We4Ce Bushing Solution

  • 09 APR 2020 | First steps of M.A.R.S. accomplished

  • 03 MRT 2020 | “Modular Adaptive Root Solution” for rotor blades

  • 01 MRT 2020 | Announcements

  • 29 JAN 2020 | Forza China!

Genomineerden China Business Awards 2017 bekend

Vandaag zijn de nominaties bekend gemaakt voor de Cathay Pacific China Business Awards 2017 (op alfabetische volgorde):

  • Greentom (www.greentom.com)
  • ProductIP (www.productip.com)
  • We4Ce (www.we4ce.eu)

De drie bedrijven die dit jaar meedingen zijn alle drie Nederlandse ondernemingen die zeer succesvol zijn in China. Met behulp van innovatie en creativiteit hebben zij zich weten te onderscheiden van hun concurrenten en zich weten te handhaven op de complexe en voortdurend veranderende Chinese markt.

Greentom

Greentom ontwerpt slimme en duurzame producten en produceert volgens de design filosofie "less-is-more". Het bedrijf ontwierp de eerste groene kinderwagen, gemaakt van gerecycled plastic en PET flessen waarmee ze diverse internationale innovatie en design prijzen heeft gewonnen. Alle onderdelen van Greentom producten zijn na gebruik te recyclen of herbruikbaar. Greentom kinderwagens zijn inmiddels in meer dan 20 landen verkrijgbaar, waaronder in wereldmarkt China.

ProductIP

ProductIP voorziet retail, handel en fabrikanten van complete kennis en oplossingen op het gebied van Product Compliance Management voor de producten die zij in China en / of andere landen inkopen voor de Europese markt. Het web-based ProductIP collaboration platform wordt gebruikt om aan klanten en autoriteiten te onderbouwen dat een product voldoet aan relevante klantvereisten en regelgeving.

We4Ce

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van rotorbladen, biedt We4Ce haar klanten en partners oplossingen aan in aerodynamisch en structureel ontwerp van rotorbladen, productieprocessen, overdracht van technologie en kwaliteit en productie audits. Het bedrijf heeft een uitstekende internationale track record met veel succesvolle projecten in Europa, de VS en Azië.

China Business Award

De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt door Cathay Pacific Airways, de Netherlands China Business Council (voorheen China Council of NCH) en de Netherlands Hong Kong Business Association. Vorig jaar nam Schouten China, onderdeel van Schouten Global en wereldleider in teamprestaties en leiderschapsontwikkeling, de China Business Award in ontvangst.

Uitreiking en keynote speaker

De winnaar van de China Business Award 2017 zal bekend worden gemaakt door de heer Jochum Haakma, juryvoorzitter en voorzitter van de Netherlands China Business Council tijdens de exclusieve China Business Award Night op 23 november 2017 op Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Naast de genomineerde bedrijven zijn jaarlijks ongeveer 120 genodigden aanwezig, bestaande uit belangrijke vertegenwoordigers van groot- midden- en kleinbedrijven, overheidsinstanties en diplomaten. Als keynote speaker zal dit jaar Dr. Vincent Chang, jurist en historicus van het moderne China ingaan op de ontwikkelingen in West-China en de moderne en hedendaagse relaties tussen China, Europa en Nederland.

Hong Kong Shooting Star award

Naast de uitreiking van de China Business Award wordt ook de Hong Kong Shooting Star award door de Nederlandse Kamer van Koophandel in Hongkong uitgereikt aan een startende Nederlandse onderneming in de Aziatische metropool. Mw. Annemieke Ruigrok, Consul-generaal in Hongkong zal deze prijs uitreiken aan de winnaar.

 

Terms & Conditions Copyright © since 2008